• Over Anna

Je ware wezen ten diepste kennen en toepassen in het dagelijkse leven

Stap voor stap ontvouwde en belichaamde ik de subtielere (invoelende) lagen van mijn ziel en essentie en transformeerde ik (oude) beperkingen. Hierdoor groeide in mij een veilige basis vanuit een diepe aardeverbinding en tegelijkertijd een hoge zuivere afstemming met de Bron, wat me doet leven vanuit een staat van vreugde, verbinding en bezieling. Mijn leven kreeg zoveel meer diepgang, zingeving, vrijheid en vervulling van binnenuit.

vrijheid en vervulling
van binnenuit

Anna

Zoektocht naar Eenheid

Ondanks mijn fijne gezinssituatie en successen in mijn werk, bleef er iets knagen… Mijn leven was te oppervlakkig… Een zoektocht begon… Enerzijds volgde ik een weg naar binnen en tegelijkertijd trok ik de wereld in…
Een periode van wonen en werken in diverse landen en culturen volgde. Naast mijn werk ging ik opnieuw de klas in en studeerde ik natuurgeneeskunde en klassieke homeopathie aan de School voor Homeopathie in Amersfoort en energetische therapie aan Instituut CAM te Utrecht. Ook kwam ik in aanraking met diverse lokale, oude geneeswijzen.

Praktijk voor healing, reading en coaching

Nog wonende in het buitenland startte ik een praktijk voor healing, reading en coaching en begeleidde ik mensen met allerlei nationaliteiten en achtergronden van overleven naar leven. Ik zag mensen veranderen van oppervlakkig leven voornamelijk vanuit de persoonlijkheid, geleid door angsten, onzekerheden, zelfopgelegde verwachtingen of opgelegd vanuit de omgeving, naar meer vervuld leven vanuit hun innerlijke bron. Zij leven nu veel meer vanuit gemak, vanuit een flow en er komt ruimte om hun passie te volgen. Bij velen zag ik dat ze meer licht gingen uitstralen. Als vanzelf trek je dan gelijkgestemden om je heen aan, je relaties verdiepen zich en strijd of stress maken plaats voor een diep gevoel van vertrouwen, vrijheid, geluk, dankbaarheid en vrede.

heal with love
speak the sound of truth
create in freedom

~Anna~

reflectie ken uzelve

Mijn passie

Mijn passie is jou te ondersteunen in het jezelf ten diepste te leren kennen en weer te leven vanuit verbinding met je innerlijke onuitputtelijke bron. Dit kan een enorme stimulans geven aan het ontvouwen van (vaak nog onbenutte) talenten en aan het bewuster creëren van je leven. Het sterkt je je dromen te realiseren in alle aspecten van je leven: je (liefdes) relaties, je werk en bevordert je gevoel van welzijn en je algehele gezondheid. In mijn ogen draagt dit bij aan het creëren van een samenleving gebaseerd op liefde en verbinding in balans met kracht en wijsheid.

Met de voeten in de aarde

Voordat ik mij ging bezighouden met natuurlijke geneeswijzen, werkte ik ruim 15 jaar in het bedrijfsleven, o.a. als district manager bij verschillende commerciële bedrijven. Wat mij destijds vooral dreef was mogelijkheden te creëren waarin we ons allemaal maximaal konden ontplooien en met plezier en voldoening ons werk konden doen; de bedrijfsresultaten stelden hierbij niet teleur.
Naast mijn werk besteed ik graag tijd aan mijn “non-stop-job” als moeder van twee prachtige jongens en ik ben getrouwd met Meeuwes.

Mijn gevoel afgescheiden te zijn van mijn innerlijke bron en de rest van de wereld,
veranderde geleidelijk in een diep thuiskomen

 • Post HBO opleiding Master Healer Reader Coach
  volledig potentieel
 • HBO-opleiding in Energetische Therapie tot Registertherapeut (aangesloten bij VBAG en RBCZ)
  Instituut CAM te Utrecht
 • HBO psychosociale – en medische basiskennis
  Instituut CAM te Utrecht
 • HBO Klassieke homeopathie
  School voor Homeopathie te Amersfoort
 • Opleiding voor Mediumschap (SNU Certified Engeland)
  Academie Mediumschap te Naarden/ The Arthur Findlay College (UK)
 • International Hospitality Management (1987 – 1991)
  NHL Stenden University, Leeuwarden
 • 2020 – heden
  In Nederland, Holten, een praktijk aan huis voor energetische therapie, healing, reading en coaching
 • 2003 – 2020 Wonen en werken in het buitenland
  Praktijk aan huis voor energetische therapie, healing, reading en coaching
  Head interest Groups en Bestuurslid van International woman Organisation in Kiev, Boekarest en Moskou
 • 1996 – 2003 District Manager
  USG People Nederland (voorheen Start), Almere
 • 1993 – 1996 District Manager
  Sodexho, Rotterdam
 • 1991 – 1993 Marketing & Communicatie
  Cuisine Select
 • 1985 – 1987
  Eigenaar Village Square Restaurant, Straffordville Ontario